Veelgestelde vragen

Programma

Hoe ziet het programma eruit?

Het meerijden over het circuit in de gaafste autos is het grootste onderdeel van de Droomautodag. Daarnaast wordt voor diverse leuke activiteiten gezorgd, neemt u gerust voor het hele programma van de dag een kijkje bij het programma.

Wat doen jullie aan de veiligheid?

De veiligheid staat bij ons voorop. Zo worden de kinderen altijd geholpen door ervaren vrijwilligers met het vastmaken van de (race-)gordels. Daarnaast wordt er in treintjes gereden (er mag dus niet ingehaald worden) achter een safetycar die bestuurd worden door ervaren race-instructeurs van Driving-fun.com die het tempo bepalen. Naast het circuit staan marshalls die de deelnemers indien nodig met vlagsignalen kunnen waarschuwen en ten slotte is deze dag ook een medische dienst voorzien.

Kan ik met mijn auto deelnemen aan deze dag?

Heeft u een speciale auto en wilt u graag een onderdeel zijn van deze Droomautodag kunt u uw auto aanmelden. Na uw aanmelding ontvangt u zo snel mogelijk bericht van ons of u wel of niet zult kunnen deelnemen aan deze dag.

Waar vindt de Droomautodag plaats?

De Droomautodag vindt plaats op Racepark Meppen, am Rögelberg 16, D-49716 Meppen, Duitsland.

Doneren

Wat doen jullie met de donaties?

De donaties worden gebruikt om deze en/of volgende edities van deze dag te organiseren. Denk aan de kosten voor het huren van het circuit, veiligheidsvoorzieningen, eten en drinken etc. Alle vrijwilligers (dus ook de rijders) werken zonder vergoeding.

Hoe kan ik doneren?

Ja graag! Doneren en betalen kan gemakkelijk online.

Waarom betaal ik € 0,50,- transactiekosten bij een donatie?

Alle banken in Nederland rekenen hoge transactiekosten per donatie. Dit betekent dat voor alle transacties ongeacht de hoogte een vast bedrag in rekening wordt gebracht. Er worden transactiekosten berekend zodat de gehele donatie ten goede komt aan Droomautodag.

Tot wanneer kan ik doneren?

Online doneren is altijd mogelijk. Donaties na 1 november worden gebruikt voor de volgende editie.

Kan ik ook sponsoren?

Uiteraard zoeken wij ook sponsoren, bijvoorbeeld bedrijven die mee kunnen helpen (springkussen, entertainment, shirts etc.). Ook andere vormen van hulp zijn welkom. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kinderen

Voor wie is Droomautodag bedoeld?

Droomautodag is voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar oud met een vervelende ziekte. Meld je wel graag van te voren hier aan. Houd er rekening mee dat er te allen tijde een ouder/verzorger aanwezig moet zijn.

Mijn (klein)kind heeft een ziekte. Kan ik mijn (klein)kind opgeven voor Droomautodag?

Natuurlijk! Vul het aanmeldformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Overige vragen

Wie zitten er achter dit initiatief?

DF Charity is onderdeel van Driving-Fun. Wij organiseren tientallen circuitdagen in binnen- en buitenland. Veel van onze klanten hebben mooie auto's. Daarom kwamen wij op het idee om deze dag te organiseren en kinderwensen te laten uitkomen. Dit doen wij samen met enkele enthousiaste vrijwilligers.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem voor overige vragen contact met ons op.