Veelgestelde vragen

Programma

Hoe ziet het programma eruit?

Naast het meerijden met de auto's proberen wij een gevarieerd programma op te zetten voor de kinderen. Denk aan een springkussen, entertainment, fotosessie, poppenkastvoorstelling en schilderen. Heb je nog tips? Wij horen het graag!

Wat doen jullie aan de veiligheid?

Veiligheid staat voorop! Wij zijn nog bezig om het programma en de veiligheidsvoorzieningen samen te stellen. Op het circuit rijden er meerdere safety-cars mee en zal de maximum snelheid op 50 km/u liggen.

Kan ik met mijn auto deelnemen aan deze dag?

Ons doel is een gevarieerd wagenpark aanwezig te laten zijn. We nodigen daarom eigenaren van auto's uit. Overtuigd dat jouw auto speciaal genoeg is? Wij horen het graag!

Waar vindt de Droomautodag plaats?

De Droomautodag vindt plaats op Circuit Park Zandvoort. Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort.

Doneren

Wat doen jullie met de donaties?

De donaties worden gebruikt om deze en/of volgende edities van deze dag te organiseren. Denk aan de kosten voor het huren van het circuit, veiligheidsvoorzieningen, eten en drinken etc. Alle vrijwilligers (dus ook de rijders) werken zonder vergoeding.

Hoe kan ik doneren?

Ja graag! Doneren kan online. Betaal gemakkelijk via iDeal.

Waarom betaal ik € 0,50,- transactiekosten bij een donatie?

Alle banken in Nederland rekenen hoge transactiekosten per donatie. Dit betekent dat voor alle transacties ongeacht de hoogte een vast bedrag in rekening wordt gebracht. Er worden transactiekosten berekend zodat de gehele donatie ten goede komt aan Droomautodag.

Tot wanneer kan ik doneren?

Online doneren is altijd mogelijk. Donaties na 3 november 2018 worden gebruikt voor de volgende editie.

Kan ik ook sponsoren?

Uiteraard zoeken wij ook sponsoren, bijvoorbeeld bedrijven die mee kunnen helpen (springkussen, entertainment, shirts etc.). Ook andere vormen van hulp zijn welkom. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kinderen

Voor wie is Droomautodag bedoeld?

Droomautodag is voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar oud met een ziekte. Auto's zullen deze dag centraal staan maar er zijn ook andere activiteiten, dus jongens en meisjes zijn welkom. Meldt je wel even hiervoor aan.

Mijn (klein)kind heeft een ziekte. Kan ik mijn (klein)kind opgeven voor Droomautodag?

Natuurlijk! Vul het aanmeldformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Overige vragen

Wie zitten er achter dit initiatief?

DF Charity is onderdeel van Driving-Fun. Wij organiseren tientallen circuitdagen in binnen- en buitenland. Veel van onze klanten hebben mooie auto's. Daarom kwamen wij op het idee om deze dag te organiseren en kinderwensen te laten uitkomen. Dit doen wij samen met enkele enthousiaste vrijwilligers.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem voor overige vragen contact met ons op.